PDF" Símptomes positius: Emprenedoria, cooperativisme i trastorn mental

Símptomes positius: Emprenedoria, cooperativisme i trastorn mental

Edicions i propostes culturals Andana Símptomes positius

Símptomes positius és una narració àgil i entretinguda sobre la història de la primera societat cooperativa catalana creada per persones amb trastorn mental. El llibre narra l’evolució de Nou Verd des de la seva fundació, l’any 1994, fins a l’actualitat.

'Símptomes Positius: emprenedoria, cooperativisme i

[EXCLUSIVA SOCIAL.CAT] Capítol del llibre 'Símptomes Positius: emprenedoria, cooperativisme i trastorns mentals' (Ed. Andana, 2016) de Xavier V. Inglada. 'Simptomes positius' és una narració àgil i entretinguda sobre la història de Nou Verd, la primera societat cooperativa catalana creada per persones amb trastorn mental....

'Símptomes positius', una reflexió sobre la cooperativa

El psicòleg vilafranquí Xavier Vallès Inglada ha presentat el llibre ‘Símptomes positius’, una reflexió sobre la cooperativa Nou Verd. ‘Símptomes positius: emprenedoria, cooperativisme i trastorn mental’ és el títol del llibre que acaba de presentar Xavier Vallès Inglada, director del Servei PreLaboral de Nou Verd.

Llibres sobre salut mental per Sant Jordi: 'Símptomes

"Símptomes positius narra l'evolució de Nou Verd des de la seva fundació, l'any 1994, fins a l'actualitat. I ho fa amb rigor i alhora amb un estil literari que busca reflectir l'evolució d'un projecte únic que combina emprenedoria, treball, cooperativisme i salut mental."

Presentació del llibre 'Símptomes positius', 21 d'abril

19.04.2016 | El proper dijous, 21 d’abril, a les 18 h, a la sala d’actes de l’Escorxador (Escorxador 19, Vilafranca del Penedès) tindrà lloc la presentació del llibre ‘Símptomes positius. Emprenedoria, cooperativisme i trastorn mental’, de l’autor Xavier V. Inglada.La narració explica, de forma amena, els inicis i l’evolució de Nou Verd, la primera cooperativa a Catalunya ...

Kindle Símptomes positius: Emprenedoria, cooperativisme i trastorn mental

  • PDF" Derrubando Mitos - Como Evitar Os Nove Equivocos Basicos No Mundo Dos

  • PDF" Transformação Urbana

  • PDF: Meu Próprio Negócio 116
  • 0 Response to "PDF" Símptomes positius: Emprenedoria, cooperativisme i trastorn mental"

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel